Provval inför riksdagsvalet

Andreas Ribbefjord
Andreas Ribbefjord

Som ett led i att fastställa Folkpartiet liberalernas lista till riksdagsvalet nästa år pågår nu en provvalsprocess. Nomineringstiden till provvalet har gått ut för ett tag sedan och jag var lite sen med att acceptera min nominering och skicka in mina uppgifter pga en förväxling av epostadresser. Jag beskyller mig själv för det och hoppas att jag får vara med med denna text i Tidningen NU:

Stöd till demokratiutveckling och större urskiljning i vapenexporten! Sverige är en betydande vapenexportör som behöver bli mer återhållsam för att inte förstöra sitt anseende som fredsbyggare. Satsa mer på internationella operationer och arbete med bistånd, FN och NATO. Sprid fred och frihet!

One thought on “Provval inför riksdagsvalet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *