Kommunikation i lilla Haninge

Foto: Vincent Vensan Vukovic

Jag ser det som en demokratisk plikt att presentera sig för väljarna om man står på listan till kommunvalet, åtminstone om man står på valbar plats. Jag står på tredje plats på Folkpartiets lista i Haninge. Därför har jag skrivit en liten presentation av mig själv för det ändamålet. Det finns en annan, kortare presentation på vår kampanjsajt.

Utöver att skriva en presentation kommer våra kandidater också att finnas på bilder med Flickr (och på Facebook och haninge.nu). Dessutom — det som jag tycker är rätt ambitiöst — kommer vi att spela in en del filmer i samband med valarbete och utspel. Jag och Sepideh Erfani har redan spelat in varsin filmsnutt, vilka finns här och här. Förstås finns vi också i verkligheten med traditionella bokbord, Brandbergsfestivalen, Haningedagen och liknande. Min övergripande tanke är i.a.f. att politiken ska vara lättillgänglig och inbjudande. Får se om vi uppfattas så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *