Höga Kusten Swimrun 2016

Jag och Tomas på väg upp från simning. Det heter inte "Höga kusten" för intet. Foto: Leif Wikberg / Höga Kusten Swimrun.
Det heter inte ”Höga kusten” för intet. Foto: Leif Wikberg / Höga Kusten Swimrun.

Kul att jag fick köra med Tomas Granberg igen, denna gång på Höga Kusten Swimrun. Placeringen fyra i herrklassen är vi nöjda med. 30 km löpning, 6,7 km simning. Löpningen är till stor del terränglöpning och emellanåt extremt tung terräng. Det var rejäla vågor på de långa simningarna. Jag älskar att det här inte är någon fegisbana, med hala klippor, rejäl sjö och småexponerad (men helt okomplicerad) klättring. Dessutom var det otroligt vackert att få simma över tjärnen på Balesudden (och samtidigt dricka vattnet :)).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *