Fler skor

Jag har sprungit i Inov-8-skor i många år. Favoriten har varit Trailroc, men den har de slutat att producera. Nu har jag dock fått tag på tronföljaren Terraclaw 220 som ser ut att vara en uppföljare till TrailRoc. 220 gram är helt lagom för mig också. Har inte provlöpt än.

En sko som jag provlöpt är dock Race Ultra 270. Detta är mitt tredje par och det är en stabil sko med halvhård men inte alltför tjock sula med vilken man kan springa obehindrat på stenar. En arbetshäst på träningen i skogen. Den har även funkat bra på ultralopp som UTMB CCC.

Gemensamt för Inov-8s skor är att de är mycket slitstarka. Built to last! Jag fick jobba otroligt hårt och länge för att slita ner mina tidigare Inov-8 Race Ultra. De här skorna är bra att springa i och håller länge.

Race Ultra 270 och Terraclaw 220.
Race Ultra 270 och Terraclaw 220.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *