Inför swimrunåret 2018

Jag tror att 2018 blir det starkaste året hittills för sporten swimrun. Det märks i tillväxten av tävlingar utomlands. För mig och min lagkamrat Tomas Granberg ser det också lovande ut. Vi har aldrig varit så tränade och taggade som inför denna säsong.

Härom dagen hade vi äran att motta ett par guldfärgade paddlar när The Salamander Ranking och WolffWear hade prisutdelning i Salmings butik på Kungsgatan i Stockholm. 2017 var vi det tredje högst rankade laget i det här rankingsystemet. Trevlig början på swimrunåret!

2018 kör vi ÖTILLÖ Utö, Ångaloppet, Solvalla Swimrun i Finland och inte minst ÖTILLÖ World Championship. Det är vad som är spikat för oss gemensamt. Därutöver kan det bli någon till swimruntävling för oss tillsammans eller med annan partner.

Vi behöver titta på sponsring för i år och framåt. Det är inte gratis med anmälningsavgifter till tävlingar o.s.v. Hör av er om ni har något. Vi är taggade!

Andreas Ribbefjord och Tomas Granberg efter målgång.
Andreas Ribbefjord och Tomas Granberg efter målgång på Höga kusten swimrun.
Guldpaddlar från TSR!
I Salmingbutiken med The Salamander Ranking och ett gäng swimrunners.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *