Fontainebleau

Jag har just varit två veckor i Fontainebleau strax söder om Paris och bouldrat men också sprungit en del. Ett tips till er som åker dit är att leta upp blå (terräng) eller röda (svår terräng) vandringsleder och springa dessa. Mycket fina stigar.

Avslutar med några trevliga bilder på vännerna som bouldrar. Jag har tyvärr inte några bilder på mig eftersom att jag höll i den fotande telefonen. Men först: några ord om två sponsorer i årets satsning!

Extfin är en låneförmedlare för företagslån. Varför röja runt och söka hos olika banker och andra långivare med olika webbsajter och processer när du kan fylla i ett enkelt formulär på extfin.se och låta den tjänsten göra jobbet. Du bara lutar dig tillbaka och ser erbjudandena droppa in. Sen kan du jämföra räntor m.m. och fatta ditt beslut om hur du ska finansiera ditt småföretag.

TG Swimrun Coach är Tomas Granbergs coachingverksamhet. Tomas är alltså min huvudsakliga swimrunpartner och jag vet själv hur strukturerad, kunnig och pedagogisk han är. En riktig klippa som hjälper folk att bli bättre löpare, simmare och swimrunatleter. Rekommenderas varmt. Han finns på Facebook och Instagram.

7A
Smash 7B
Sur-Prises 7B+, assis 7C+
Jetset 7A
Biotope 7a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *